Storingsdiagnose

In de loop der jaren is het autogebruik in Nederland enorm toegenomen. Op dit moment rijden er gemiddeld 8,5 miljoen personenauto’s en 2,3 miljoen bestelbusjes op de Nederlandse snelwegen. Hedendaagse moderne auto’s beschikken over elektronica. Zodra er zich een storing voordoet, gaan controlelampjes branden op het dashboard van uw voertuig en klinken er waarschuwingsgeluiden.
Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan, want een storing in de software van een auto is niet eenvoudig zelf op te lossen.
De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen.

 

Wat doet Vakgarage Verheul om de storingsdiagnose vast te stellen?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen en de oorzaak bekend is, moet het probleem uiteraard nog worden verholpen, waarbij vakkennis vereist is.
Autobedrijf Verheul beschikt over innovatieve diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide en deskundige automonteurs.
Bovendien voert Vakgarage Verheul onderhoud, reparatie en/of herstel op een milieuvriendelijke manier uit. Wij zijn niet voor niets erkend met het keurmerk GroenGedaan!

 

Onze deskundige automonteurs helpen u bij een storing snel en veilig op weg!

Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op!