Vakgarage Verheul is dé Ford Specialist van Barneveld!

Of u nu op zoek bent naar een occasion Ford personenauto of bedrijfswagen, een  lease overeenkomst wilt afsluiten, uw auto in onderhoud wilt geven of een reparatie laten uitvoeren? U bent van harte welkom bij Vakgarage Verheul in Barneveld.

Autobedrijf Gijsbertse was als Ford Specialist ruim 45 jaar een begrip in Barneveld. Met een sterk klantgerichte aanpak en een breed dienstenpakket heeft dit bedrijf zich jarenlang kunnen onderscheiden.
De bedrijfseigenaar geniet inmiddels van zijn welverdiende pensioen en Willem Verheul, de eigenaar van Autobedrijf Verheul, tot eind 2019 gevestigd in Harskamp, heeft de kans gekregen om het succesvolle Automotive bedrijf over te nemen.

De service, de eerlijkheid en de persoonlijke benadering van Autobedrijf Gijsbertse heeft in de afgelopen jaren gezorgd voor een zeer betrouwbare reputatie en een grote klanttevredenheid, hetgeen ook perfect aansluit bij de bedrijfsvisie van Willem Verheul.

Bedrijfsovername Ford Autobedrijf Gijsbertse in januari 2020

Sinds januari 2020 is Vakgarage Verheul uw betrouwbare adres voor onderhoud of reparaties aan uw Ford, maar andere merken zijn uiteraard ook welkom. Onze monteurs zijn goed opgeleid en werken met originele Ford onderdelen, specialistische gereedschappen en innovatieve storingsdiagnose apparatuur, waardoor wij oprecht kunnen zeggen dat wij Ford specialist zijn in de regio Ede.

Uiteraard hebben wij de nodige aanpassingen en moderniseringen laten uitvoeren om een ‘nieuw gezicht’ te geven aan ons bedrijfspand, maar wij borduren verder op de vertrouwde persoonlijke dienstverlening.

Naast bovenstaande diensten heeft ons autobedrijf altijd een ruim aanbod kwalitatief hoogwaardige Ford occasions staan. Kom gerust langs voor een proefrit of laat ons de inruilwaarde van uw huidige auto berekenen.

Heeft u geen voorkeur voor een Ford model? U kunt een keuze maken, passend bij uw voorkeur, uit vrijwel alle merken en types! Er is keuze genoeg in nieuwe, jong gebruikte auto’s en occasions.