Zoekt u een erkend autobedrijf voor het uitvoeren van een APK in Barneveld?

 

autolease Barneveld


Zoekt u een dienstverlener voor uw APK in Barneveld of de regio?

Onze RDW erkende APK keurmeesters kunnen de Auto Periodieke Keuring (APK) voor uw auto verzorgen. Natuurlijk doet Autobedrijf Verheul dit inclusief de wettelijk verplichte viergasmeting (benzine) of de roetmeting (diesel).

In combinatie met een onderhoudsbeurt krijgt u van ons de APK gratis. Dit geldt voor zowel een grote als een kleine onderhoudsbeurt.

De Algemene Periodieke Keuring is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen.
Goed om te onthouden, wanneer u rijdt met een voertuig zonder geldige APK, dan kunt een strafrechtelijke boete verwachten van € 130,-.
Bovendien is het risico groot dat de verzekering niet uitbetaalt, wanneer u een ongeval krijgt met een ongekeurd voertuig.

Let op, de APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en u een jaar lang geen auto-onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijft aanbevolen.

 

APK keuring Autobedrijf Verheul BarneveldBij de APK – Auto Periodieke Keuring – van Autobedrijf Verheul wordt uw voertuig volgens de richtlijnen van de Rijksdienst voor Wegverkeer RDW gekeurd op de volgende punten:

 

  • Carrosserie
  • Goed werkende verlichting
  • Banden profieldiepte, beschadigingen
  • Juiste remwerking
  • Aanwezige lekkages in diverse autosystemen
  • Speling op bewegende delen van het auto-onderstel
  • Aanwezige technische storingen of storingsmeldingen


Een compleet overzicht van de APK keuringseisen kunt u vinden op de website van de RDW: www.rdw.nl

 

Meer informatie over APK diensten van Vakgarage Verheul vindt u hier!