Op deze pagina plaatsen wij binnenkort een uitnodiging voor de feestelijke opening van ons nieuwe Autobedrijf in Barneveld!

 

Artikel Barneveldse Krant d.d. 21 januari 2020

Barneveldse Krant 21 januari 2020

 

In de media op 9 december 2019: Autobedrijf Verheul neemt Ford Gijsbertse Barneveld over:

Lees hier het artikel in Automotive Online 

Het voormalige dealerpand in Barneveld wordt in gebruik genomen door universeel Autobedrijf Verheul, dat vertrekt uit Harskamp.

Universeel Autobedrijf Verheul, nu nog gevestigd in Harskamp, trekt begin januari in het pand van Ford-servicedealer Gijsbertse in Barneveld. Dit wordt aan Automotive bevestigd door Willem Verheul, samen met zijn vrouw Judith de nieuwe eigenaar van het bedrijf.

De verhuizing was hard nodig, vertelt Verheul. “We werken in het huidige pand met vier monteurs op vier werkplekken. Dat is echt te weinig. Het pand in Barneveld heeft zes werkplekken en een veel betere uitstraling.” Verheul streeft met de overname naar een flinke groei. “We nemen heel veel klanten over van Gijsbertse. Zo’n 90 procent daarvan rijdt Ford dus we gaan veel meer Ford doen. Maar we nemen het contract van Gijsbertse als Ford servicedealer niet over. We blijven gewoon universeel.” Verheul gaat zich oriënteren op een werkplaatslabel. Keuze genoeg, zo blijkt uit het meest recente Automotive Garageformule overzicht.

Het bedrijf van Nico Gijsbertse (59) sluit per 21 december de deuren. Hij vertelt in de Barneveldse Krant dat hij na het verliezen van het Ford-dealerschap in 2014 steeds meer last van liquiditeitsproblemen kreeg – en de bijbehorende stress. In de afgelopen maanden nam Gijsbertse al afscheid van zijn vier medewerkers.

 

Namens Autobedrijf Verheul bent nu al van harte welkom voor een kop koffie, een reparatie of automotive advies!

Willem Verheul / Judith Verheul / Hans Wennink / André Floor / Floris den Dunnen / Hans Gerritsen / Tijs Boerman / Yasin Yagan / Albert den Dunnen / Corné Bor / Aron Verheul / Martin Kijzerwaard / Daniël Hoek

Autobedrijf Verheul V.O.F.
Dr. Willem Dreeslaan 30
3771 RW BARNEVELD

Telefoon: 0342414969
E-mail: info@verheulautos.nl
www.verheulautos.nl