Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte Ford modellen?

 

 

autolease Barneveld

 

Of u nu een gebruikte personen- of bedrijfsauto ( occasion ) zoekt of een gloednieuwe Ford. Wij bieden een groot assortiment nieuwe én gebruikte Ford modellen voor de particuliere én zakelijke markt, tegen betaalbare prijzen, welke u met vertrouwen kunt aanschaffen. Onze medewerkers staan namelijk altijd klaar om u zorgeloos rijplezier te bezorgen.

Het merk Ford staat al jaren aan de top!

Vakgarage Verheul heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een klein autobedrijf tot een veelzijdige dienstverlener in de mobiliteit.
Lees hier meer over onze historie.
Voor zowel het bedrijfsleven als de particuliere autorijder zijn wij een volwaardige partner zijn als het gaat om vervoer. Niet uitsluitend als Ford specialist, maar ook als leverancier en reparateur van andere automerken. Wij zijn uw automotive partner die zich onderscheidt in kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Vakgarage Verheul is er trots op dat wij één van de eerste zijn die het groepscertificaat van GroenGedaan! mogen dragen. Meer informatie vindt u hier! GroenGedaan! is een keurmerk van stichting Duurzaam Repareren en met meer dan 3.000 aangesloten bedrijven, het grootste duurzaamheidskeurmerk in de Benelux!

 

Ford specialist

 

 

Neemt u gerust contact op voor informatie over onze nieuwe en gebruikte Ford modellen in verschillende types!