Pech Onderweg Service

 

Pech onderweg komt altijd ongelegen. De zekerheid van een goede 24/7 pechhulp bij onverhoopte pech zorgt voor zorgeloos rijplezier. Autobedrijf Verheul in Barneveld is aangesloten bij de erkende garages die de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl ondersteunen.

 

 

Wat zijn de voordelen van de Pech Onderweg Service van Vakgarage Verheul in Barneveld?

Veel aanbieders van mobiliteitsservice kijken niet naar de staat van onderhoud van een aan te melden voertuig. Een geldige APK volstaat vaak en telefonisch lid worden is bij deze partijen mogelijk.
Bij Pechonderwegservice.nl is lid worden alleen mogelijk via de aangesloten autobedrijven, zoals Vakgarage Verheul in Barneveld. Niet alleen omdat deze wijze de kans op pech vermindert maar bovenal voor de eigen (en andermans) veiligheid. Wanneer een auto voorzien is van (recent) onderhoud, vermindert dit de kans op pech enorm. Door deze reductie direct te verwerken in de prijs van mobiliteitsservice, ziet u direct het financiële voordeel van deelname. U kunt dus direct fors besparen op uw pechhulp.

✅ Lidmaatschap voorziet u, 1 jaar lang 24 uur per dag en 7 dagen in de week, van een goede en complete pechhulp in uw eigen woonplaats, in Nederland én in Europa.

✅ Wij helpen u bij pech met uw auto, bestelbus, camper, caravan én aanhanger.

✅ De service is kentekengebonden.

✅ De Nederlandse Alarmcentrale is 24/7 bemand.

✅ Uitstekend technisch geschoold personeel.

✅ Bij kleine pechgevallen overdag ondersteunen wij als aangesloten garage. Zo kan het zijn dat u bij pech een bekend gezicht van Vakgarage Verheul ziet, want wij rijden voor Pechonderwegservice.nl in de  directe omgeving van Barneveld. Denk bijvoorbeeld aan een lege accu of een lekke band. In deze gevallen kunnen wij u goed en snel helpen.

✅ Bij grotere problemen met pech komt veelal de officiële hulpdienst. Dit zijn hulp- en bergingsbedrijven die ook rijden voor ANWB en bijvoorbeeld Route Mobiel.

✅ Voor pech in het buitenland werkt Pechonderwegservice.nl nauw samen met de grote alarmcentrales in de diverse Europese landen.

✅ Pechonderwegservice.nl beschikt over een zeer jong aanbod van vervangend vervoer zodat u, in het geval de auto niet reparabel is, thuis kunt komen.

✅ Wij bieden u de service aan voor de kostprijs zonder winstoogmerk.

 

Zorgeloos autorijden?

Een voorwaarde van registratie is het laten uitvoeren van jaarlijks auto onderhoud. In samenspraak met u regelen wij voor u deze service. Wij bieden u de mogelijkheid om voor een klantvriendelijke en voordelige mobiliteitsservice te kiezen bij het laten uitvoeren van onderhoud óf bij de aankoop van een occasion inclusief afleveringsbeurt. U betaalt voor 1 jaar mobiliteitsservice nooit meer dan maximaal € 49,95 per jaar.

 

Bent u lid van de ANWB? U kunt veel besparen!

De ANWB geeft u geen korting wanneer u uw voertuig goed onderhoudt. Dat is jammer want u betaalt mee aan pechgevallen van andere leden van de ANWB, die wellicht geen periodiek onderhoud laten plegen.
Dit ziet u terug in de jaarlijkse kosten voor een ANWB-lidmaatschap.
Hoe kunt u besparen op uw pechonderwegservice?
Eenvoudig besparen kan door lid te blijven van de ANWB voor slechts € 15,- per jaar. Zo behoudt u uw status, uw magazine en uw voordeelkaart. U zegt alleen de pechhulp module op en daarmee bespaart u al snel vele tientallen euro’s, door over te stappen naar pechonderwegservice.nl.

 

U betaalt voor 1 jaar Europa Pech Onderweg Service slechts € 49,95

Pechonderwegservice.nl bestaat sinds 2015 en is ontstaan vanuit de autobranche zelf. De prijs is zeer transparant.  De service geldt als versterking van hetgeen wij graag uitdragen: Zorgeloos autorijden dankzij goed onderhoud.

U kunt de informatiefolder van Pechonderwegservice.nl hier downloaden