Wat zijn de voordelen van de Pech Onderweg Service van Autobedrijf Verheul in Barneveld?

Pech onderweg komt altijd ongelegen. De zekerheid van een goede 24/7 pechhulp bij onverhoopte pech zorgt voor zorgeloos rijplezier.
Autobedrijf Verheul in Barneveld is aangesloten bij de erkende garages die de mobiliteitsservice van Pechonderwegservice.nl ondersteunen.

Veel aanbieders van mobiliteitsservice kijken niet naar de staat van onderhoud van een aan te melden voertuig. Een geldige APK volstaat vaak en telefonisch lid worden is bij deze partijen mogelijk.
Bij Pechonderwegservice.nl is lid worden alleen mogelijk via de aangesloten autobedrijven, zoals Autobedrijf Verheul in Barneveld. Niet alleen omdat deze wijze de kans op pech vermindert maar bovenal voor de eigen (en andermans) veiligheid. Wanneer een auto voorzien is van (recent) onderhoud, vermindert dit de kans op pech enorm. Door deze reductie direct te verwerken in de prijs van mobiliteitsservice, ziet u direct het financiële voordeel van deelname. U kunt dus direct fors besparen op uw pechhulp.

 

Lidmaatschap van de Pech Onderweg Service voorziet u 1 jaar lang van een goede en complete pechhulp in uw eigen woonplaats, in Nederland én in Europa.

Wij bieden u de mogelijkheid om voor een klantvriendelijke en voordelige mobiliteitsservice te kiezen bij het laten uitvoeren van onderhoud óf bij de aankoop van een occasion inclusief afleveringsbeurt.