Ford storingsdiagnose

 

autolease Barneveld

 

Hoewel het automerk Ford een algemeen beschouwd topmerk is, kan een elektronische storing altijd voorkomen.
Immers, een moderne auto is voorzien van elektrische componenten en elektronica: boordcomputers, inspuitsystemen en vele honderden elektrische componenten maken de moderne auto tot een complex geheel.
Door deze systemen zijn de nieuwere auto’s sneller, comfortabeler, slimmer en zuiniger geworden.
Het nadeel is dat deze elektronische snufjes de auto gevoeliger voor elektronische storingen hebben gemaakt. 

 

De monteurs van Autobedrijf Verheul zijn gespecialiseerd in storingsdiagnose en het oplossen van een Ford merk-specifiek elektronisch probleem.

 

Ford specialist

 

Met behulp van gerichte storingsdiagnose, uitgebreide elektrische schema’s en gegevens over meetwaarden zijn wij in staat elektronische storingen op te lossen.

In de loop der jaren is het autogebruik in Nederland enorm toegenomen. Op dit moment rijden er gemiddeld 8,5 miljoen personenauto’s en 2,3 miljoen bestelbusjes op de Nederlandse snelwegen. Hedendaagse moderne auto’s beschikken over elektronica. Zodra er zich een storing voordoet, gaan controlelampjes branden op het dashboard van uw voertuig en klinken er waarschuwingsgeluiden.
Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan, want een storing in de software van een auto is niet eenvoudig zelf op te lossen.
De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen.

 

Wat doet autobedrijf Verheul om de storingsdiagnose vast te stellen?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen en de oorzaak bekend is, moet het probleem uiteraard nog worden verholpen, waarbij vakkennis vereist is.
Autobedrijf Verheul beschikt over innovatieve storingsdiagnose apparatuur en zeer goed opgeleide en deskundige automonteurs.

Ons garageteam zorgt er graag voor dat de elektronica van uw Ford altijd optimaal presteert!