Aircoservice voor auto-airconditioning

Een goed werkende airconditioning in uw voertuig is bij hoge temperaturen aangenaam, want het verhoogt niet alleen uw rijcomfort, maar zorgt er door de klimaatbeheersing ook voor dat u als bestuurder fris achter het stuur zit. Wanneer u veel onderweg bent en wellicht reist in warme landen, zorgt een airconditioning voor een aangename temperatuur in uw voertuig!

 

Een goed functionerende airco zorgt voor een verhoogde veiligheid en bespaart op brandstofkosten

De airconditioning regelt het klimaat, zorgt voor een gezonde lucht, voorkomt beslagen ramen en een afname van de luchtvochtigheid. Een slecht werkende airconditioning heeft bovendien een negatief effect op het brandstofverbruik. Hetgeen niet bevorderlijk is voor het milieu én uw portemonnee!

 

Door onze auto-aircoservice blijft de airconditioning én uzelf in topconditie tijdens het rijden!

Behalve de aangename temperatuur op hete dagen is ook in de winter een airco in je voertuig onmisbaar om beslagen ruiten te verhelpen. Bovendien houdt een aircosysteem stof, uitlaatgassen en pollen buiten, wat bijdraagt aan een betere gezondheid.

 

Ons garageteam zorgt er graag voor dat de airco van uw voertuig altijd optimaal presteert!

Tijdens een servicebeurt wordt de airconditioning gevuld met nieuw koudemiddel en wordt het airco- en ventilatiesysteem grondig gereinigd. Bij de uitvoering van onze Aircoservice vullen we de koelvloeistof van de airconditioning opnieuw af en voeren bovendien een geurbehandeling uit om bacteriën te doden en ongewenste luchtjes in uw auto-interieur te voorkomen.

Weet u dat Vakgarage Verheul het onderhoud, reparatie en/of herstel op een milieuvriendelijke manier uitvoert? Wij zijn trots op ons keurmerk GroenGedaan!

Werkt de airco van uw auto niet of onvoldoende? Maak dan een afspraak!