Zoekt u een bedrijf dat op een deskundige wijze camperonderhoud uitvoert?

Vakgarage Verheul heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van een klein autobedrijf tot een veelzijdige dienstverlener in de mobiliteit. Voor zowel het bedrijfsleven als de particuliere autorijder zijn wij een volwaardige partner zijn als het gaat om vervoer. Niet uitsluitend als leverancier en reparateur van een veelvoud aan automerken, maar ook als hét vertrouwde adres voor camperonderhoud en reparatie aan kampeerauto’s. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw camper c.q. kampeerauto en bevordert de verkeersveiligheid. Tevens zorgt een goed onderhouden camper ervoor dat u tijdens uw vakantie niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Een camper heeft vaak te lijden onder hoge temperaturen in de zomer en de stallingsomstandigheden in de winter.

 

Vakgarage Verheul uit Barneveld voert camperonderhoud, keuringen, reparaties uit aan campers en kampeerauto’s volgens BOVAG-richtlijnen.

 

Het zal u vast geruststellen, wanneer wij uw camper of kampeerauto standaard controleren op:

✅ de staat van het chassis; veersysteem, bevestiging opbouw, verlichting, etc.

✅ de opbouw; deur, ramen, boiler, schoon- en vuilwatersysteem, etc.

✅ de elektrische voorzieningen; netaansluiting, acculaadsysteem, accu, etc.

✅ de gasvoorziening; koelkast, gasstel, drukregelaar, gasflessen, gasslang, etc.

✅ de aanwezigheid van vocht; dak, zijwanden en vloer.

✅ de banden; profiel, leeftijd, spanning, draagvermogen.

 

 

Een APK voor uw camper is goed te combineren met een kleine of grote beurt

 

camperonderhoud Autobedrijf VerheulDe controle op uw camper of kampeerauto is een aanvulling op de APK voor de camper, dat uiteraard periodiek uitgevoerd moet worden. Voor beide onderhoudsdiensten kunt u bij ons terecht. Daarnaast is de controle ook goed te combineren met een kleine of grote beurt.
 
 

Maak voor camperonderhoud snel een afspraak met een automotive partner die zich onderscheidt in kwaliteit en klantvriendelijkheid!