autolease Barneveld

Wat zijn de voordelen van autolease?

De autoverzekering, het onderhoud en de afschrijving: uw auto is een flinke kostenpost, iedere maand opnieuw.
Met een leaseauto betaalt u een vast bedrag per maand. U weet daarmee altijd waar u aan toe bent.

Hoe werkt autolease?

  • Bij lease bent u zelf geen eigenaar van de auto, u huurt de auto voor minimaal 12 tot maximaal 60 maanden.
  • Iedere maand betaalt u een vast bedrag voor het autogebruik waarin de kosten voor afschrijving, allriskverzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie, onderhoud en banden verwerkt zijn.
  • U betaalt de brandstof, eventuele verkeersboetes en bij schade het bedrag van het eigen risico.
  • U spreekt van tevoren het aantal kilometers per jaar af.
  • Voor particulieren geldt er geen fiscale bijtelling (= private lease).
  • Voor zakelijke leaserijders geldt een fiscale bijtelling voor de auto van de zaak (= full operational lease ofwel corporate lease).

Autobedrijf Verheul in Barneveld is voor zowel private lease als full operational lease aangesloten bij Leaseprof

Voor u als klant is het goed te weten dat wij zijn aangesloten bij Leaseprof, een landelijk netwerk van autobedrijven, werkend volgens de afgesproken procedures, zowel technisch als administratief. En bovendien kunt u rekenen op een concurrerend tarief. LeaseProf is onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux.

Er zijn veel bedrijven die private en full operational lease aanbieden, vaak met verschillende voorwaarden en regels. De overkoepelende organisatie Leaseprof, waar Autobedrijf Verheul in Barneveld bij aangesloten is, zorgt ervoor dat leasebedrijven u niet kunnen confronteren met onverwachte en onredelijke extra kosten.

Full operational lease van Leaseprof betekent ontzorging voor de fleetowner

Als fleetowner zoekt u naar de beste oplossingen voor uw bedrijfswagenpark. Ongeacht het merk of type auto dat uw zakelijke bestuurders rijden. U wilt dat ze snel, vakkundig en tot volle tevredenheid geholpen worden. Ook voor u als fleetowner geldt dat gemak de mens dient. Het kunnen rekenen op één onderhoudsadres voor uw totale bedrijfswagenpark zal u beslist ontzorgen.

Autobedrijf Verheul biedt fleetowners en zakelijke rijders een uitstekende service voor full operational autolease in Barneveld en omgeving

Autobedrijf Verheul in Barneveld biedt de fleetowner uitstekende service voor uw autovloot en een passende dienstverlening aan uw medewerkers. Onze werkwijze stemmen wij altijd af met u, als fleet manager, en wij houden ons altijd aan gemaakte afspraken.

Voor reparaties en onderhoud aan de leaseauto’s staan vaste werktijden en omdat ook de tarieven vastliggen, weet u, en uw bedrijf, precies waar u aan toe bent. Verder zijn uw zakelijke rijders verzekerd van de optimale inzet van een gemotiveerd autobedrijf en gelijkwaardig vervangend vervoer.

Klik hier voor de pagina onderhoud lease auto’s.

Neem contact op voor het leaseaanbod