Al ruim 18 jaar zijn wij gespecialiseerd in het onderhoud en de verkoop van auto’s. Onze bedrijfseigenaar Willem Verheul uit Hoevelaken, was als kind al geboeid door autotechniek en begon zijn eigen universele autobedrijf in Harskamp, Gemeente Ede.

Bent u op zoek naar een professioneel en betrouwbaar autobedrijf in Gelderland? Willem Verheul en zijn garageteam staan voor u klaar!

Willem staat bij onze klanten bekend om zijn vriendelijke en eerlijke benadering. Al hebben we inmiddels een team van vier monteurs, een verkoop adviseur en een werkplaatschef, de persoonlijke betrokkenheid is altijd gebleven.
We genieten er als bedrijfsteam van om een auto tiptop in orde af te leveren. Nieuw, als occasion, na een grote beurt of na een APK!

Ons garageteam en onze verkoopmedewerkers zijn pas tevreden wanneer u met veel plezier onderweg bent in een betrouwbare en goed onderhouden auto

Omdat we al jaren een vast team hebben, bent u bij ons geen nummer. Integendeel: onze automonteurs weten voor wie zij aan het sleutelen zijn. De lijntjes zijn kort en of het nu over de planning gaat of een onderdeel dat vervangen moet worden: we maken altijd heldere afspraken. Dat werkt wel zo prettig! Dat ervaren niet alleen onze particuliere klanten, maar ook de zakelijke rijders en zzp’ers die het onderhoud van hun (lease)auto of bestelbus aan ons overlaten.

Wilt u eens kennismaken met Willem Verheul of met zijn garagemedewerkers? Kom gewoon eens langs voor een kopje koffie… U bent van harte welkom in onze nieuwe werkplaats, carwash en autoshowroom in Barneveld.