Onderhoud aan lease auto’s en fleetauto’s?

Bij Autobedrijf Verheul in Barneveld bent u aan het juiste adres!

 

Het gemak van autoleasen is dat u een vast bedrag betaalt per maand (het leasetarief) en dat alle kosten voor het gebruik van de auto zijn inbegrepen. Daarbij ontzorgen wij u en uw medewerkers vanaf het moment van oriënteren op en bestellen van een nieuwe auto, bij servicebeurten en onderhoud aan de lease auto, tot aan het inleveren van de auto bij het aflopen van het  leasecontract.

 

Onderhoud en reparatie aan de lease auto zijn inbegrepen bij de maandelijkse leaseprijs.

Een particuliere rijder stelt een onderhoudsbeurt vaak liever nog even uit. Met een private (particuliere) of full operational (zakelijke) leaseauto moet u tijdig een afspraak maken om het onderhoud uit te laten voeren. Onderhoud hoort tenslotte bij het leasecontract en de rekening wordt betaald door de leasemaatschappij. Zo blijft u veilig onderweg!

U zorgt er dus voor dat de auto op tijd een onderhoudsbeurt krijgt. De auto geeft vaak zelf aan wanneer dit nodig is. U voert ook klein onderhoud uit aan uw leaseauto, zoals het zelf peilen en bijvullen van de olie, het regelmatig wassen van de auto en het controleren van de bandenspanning. Net zoals u dit zou doen met een eigen auto.

Zodra er service of (al dan niet periodiek) onderhoud aan de leaseauto nodig is, kunt u eenvoudig een afspraak maken.
De lease rijder krijgt uiteraard passend vervangend vervoer aangeboden!

 

autolease Barneveld

 

Autobedrijf Verheul in Barneveld is voor zowel private lease (particulier) als full operational lease (zakelijk) aangesloten bij Leaseprof, een landelijke specialist voor Leasemaatschappijen en Fleetowners.
Onze autogarage is een erkend servicepunt als het gaat om het onderhoud aan uw lease auto.