Wilt u een nieuwe personenauto kopen?

Het kiezen en kopen van een nieuwe personenauto is niet eenvoudig, vooral niet omdat het gepaard gaat met een aanzienlijke investering. Ons verkoopteam is op de hoogte van de ontwikkelingen en het prijsverloop in de automotive branche en geven u graag praktische tips en adviezen voor het kopen van een nieuwe auto.
Samen met u als klant, kunnen we vaststellen waar u de nieuwe auto voornamelijk voor wilt gebruiken én welk model en type het beste bij past bij dit gebruik.

Misschien heeft u nog geen duidelijk beeld of u een auto wilt kopen of misschien toch leasen?
Wij geven u vakinhoudelijke adviezen bij het kopen of leasen van een nieuwe auto of desgewenst een occasion. Uiteraard beschikken wij ook over actuele informatie over regelgeving, elektrische auto’s en belastingvoordelen. Zodat u niet alleen een mooie, maar vooral een geschikte personenauto koopt voor u, uw bedrijf of uw gezin.

Een nieuwe personenauto kopen? Voorkom een miskoop!

Het maken van een proefrit is erg belangrijk om een goede indruk van comfort en weggedrag te krijgen. Wij adviseren u om tijdens uw testrit over verschillende soorten wegen (stad, buitenweg, snelweg) te rijden.
Let daarbij ook op de instap, de bediening, de besturing, de beenruimte, de zit, bergruimte, het comfort en het zicht.

Garantie op nieuwe auto’s

Een nieuwe personenauto heeft fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Sommige merken bieden drie of meer jaren garantie. In veel gevallen kan de garantietermijn (tegen bijbetaling) worden verlengd. Niet alle storingen of schade wordt door de garantie gedekt – er is immers ook normale slijtage van onderdelen.

Heeft u vragen over de garantievoorwaarden? Wij informeren u graag! Daarmee kiest u voor betrouwbaarheid en zekerheid.

Autobedrijf Verheul levert nieuwe auto’s van vrijwel alle automerken en types

Door hier te klikken leest u meer informatie over het leasen van een auto.
Meer weten over autoverzekeringen? Klik hier voor informatie.