Moeilijke keuze; een bedrijfswagen kopen of leasen?

Het kiezen en kopen van een nieuwe bedrijfswagen is niet eenvoudig, vooral niet omdat het gepaard gaat met een aanzienlijke investering. Ons verkoopteam is op de hoogte van de ontwikkelingen en de prijs- en het waardeverloop in de automotive branche en geeft u graag praktische tips en adviezen voor het kopen van een nieuwe bedrijfswagen.
Samen met u als zakelijke klant, kunnen we vaststellen waar u de nieuwe bedrijfswagen voornamelijk voor wilt gebruiken én welk model en type het beste bij past bij dit gebruik.

Misschien heeft u nog geen duidelijk beeld of u een bedrijfswagen of een bestelbus wilt kopen of misschien toch leasen?
Wij geven u vakinhoudelijke adviezen bij het kopen of leasen van een nieuwe bedrijfswagen of desgewenst een occasion. Uiteraard beschikken wij ook over actuele informatie over regelgeving, elektrische auto’s en belastingvoordelen. Zodat u niet alleen een mooie, maar vooral een praktische en geschikte bedrijfswagen koopt voor uw bedrijf.

Voorkom een miskoop bij het kopen van een nieuwe bedrijfswagen

Het maken van een proefrit is erg belangrijk om een goede indruk van comfort en weggedrag te krijgen. Ons verkoopteam adviseert u  om tijdens uw testrit over verschillende soorten wegen (stad, buitenweg, snelweg) te rijden. Let daarbij ook op de instap, de bediening, de besturing, de beenruimte, de zit, de balancering, de vering, de bergruimte, het comfort en het zicht.

Heeft u garantie op uw nieuwe bedrijfsauto?

Een nieuwe bedrijfsauto heeft fabrieksgarantie van minimaal twee jaar. Sommige merken bieden drie of meer jaren garantie. In veel gevallen kan de garantietermijn (tegen bijbetaling) worden verlengd. Niet alle storingen of schade wordt door de garantie gedekt – er is immers ook normale slijtage van onderdelen. Heeft u vragen over de garantievoorwaarden? Wij informeren u graag! Daarmee kiest u voor betrouwbaarheid en zekerheid.

Vakgarage Verheul levert u graag een nieuwe bedrijfswagen U kunt kiezen uit vrijwel alle merken en types!

Door hier te klikken leest u meer informatie over het leasen van een bedrijfswagen.