Onderdelen

 

Vakgarage Verheul in Barneveld heeft een groot assortiment nieuwe en gebruikte lichtmetalen velgen, stalen velgen, zomerbanden, winterbanden en complete velgensets. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar lichtmetalen velgen gecombineerd met banden of stalen velgen met banden, kunt u bij ons terecht.

Lichtmetalen velgen
Een mooie lichtmetalen velg zorgt voor een stralende auto. Vakgarage Verheul biedt een breed assortiment aan lichtmetalen velgen voor uw auto tegen een scherpe prijs. Als Ford specialist hebben wij uiteraard ook een groot aanbod Ford velgen. Wilt u uw Ford Fiësta, Ford Focus, Ford Transit of een ander model in een nieuw jasje steken? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod nieuwe en gebruikte velgen in onze showroom en staan graag voor u klaar om u van passend advies te voorzien. Twijfelt u over de maten van velgen en bent u er niet zeker van of deze op uw auto passen? Wij kunnen van ieder merk de juiste maten aan u doorgeven. Zo voorkomt u een miskoop!

Banden
Naast een groot assortiment velgen hebben wij ook goedkope autobanden van verschillende merken. Of u nu op zoek bent naar goedkope banden of juist naar een A-merk als bijvoorbeeld Michelin, Bridgestone, Vredestein, Continental of Pirelli: wij helpen u graag. Wilt u advies over welke banden het beste passen bij uw auto en wensen? Neem gerust contact met ons op! Als Ford specialist hebben wij ook een groot aanbod aan nieuwe en gebruikte zomerbanden en winterbanden voor uw Ford Fiësta, Ford Focus, Ford Transit of een ander Ford model. Kortom, voor iedere personenwagen of bedrijfswagen hebben wij de juiste banden of complete velgensets!

Accessoires
Vakgarage Verheul is gespecialiseerd in Ford personen en bedrijfswagens. Wij hebben dan ook een ruim aanbod accessoires voor uw Ford. Zoekt u bijvoorbeeld een imperiaal, ladder, bumperlijst of sidebars voor uw Ford Transit? U bent bij ons aan het juiste adres!
Wij kunnen u volledig van dienst zijn, zo hebben wij een Ford Raptor grill om uw Transit de stoere look te geven die u wenst en kunnen wij een losse passagiersstoel inbouwen in uw Ford Transit. Tevens kunnen wij complete inrichting verzorgen in de laadruimte van uw bus, dit beschermt de laadruimte tegen krassen en putjes.

Verzenden
Onze velgenshop is gevestigd in Barneveld. Woont u niet in de buurt, maar heeft u wel interesse in onze producten? Vraag ons naar de mogelijkheden, onze bezorgservice levert vanaf €35 bij u aan de deur. Wij kunnen na het telefonisch maken van een afspraak, ook velgen en banden voor u monteren.

Neem ook eens een kijkje op onze Velgenshop Verheul webshop!

 

Vakgarage Verheul
Dr. Willem Dreeslaan 30
3771RW Barneveld
0342-414 969
verkoop@vakgarageverheul.nl