Glasservice

Is één van uw autoruiten beschadigd? Is er een sterretje of barst ontstaan in een autoraam of is er ingebroken in uw voertuig? Laat de autoruit reparatie of vervanging dan vakkundig en snel uitvoeren door Autobedrijf Verheul in Barneveld.

autolease Barneveld

 

De glasservice van Autobedrijf Verheul voor autoruit reparatie en vervanging laat u veilig uw weg voortzetten

autoruit schadeherstel Verheul BarneveldHet is onverstandig om lang door te rijden met schade aan autoruiten, want dit kan ernstige gevolgen hebben! Wanneer er druk op een autoruit komt te staan of wanneer de beschadigde ruit aan schommelende temperaturen wordt blootgesteld tijdens het rijden is het risico groot dat de ruit verder scheurt, waardoor het zicht op de weg nog verder verslechterd wordt. Een ongeluk zit dan in een klein hoekje. En dat is precies wat u niet wilt wanneer u langer door wilt rijden met uw auto.

De autoruit is een dragend deel van de carrosserie. Een verzwakking zorgt ervoor dat er spanning op onderdelen van de carrosserie komt te staan, waar dit niet berekend is, wat ernstige onbalans in de carrosserie kan veroorzaken. Daarnaast beschermt de voorruit de inzittenden tegen de weersinvloeden en de rijwind, maar ook het interieur van uw voertuig. Wanneer er bij ruitschade water in het voertuig sijpelt is het tijd om direct in te grijpen. Waterlekkage in de auto is zonder twijfel één van de schadelijkste en duurste schadegevallen aan voertuigen. Water gaat tast de elektronica aan en zorgt voor oxidatie in uw auto met alle gevolgen van dien. Verzamelt het water zich in de auto onder de bekleding of de matten, dan is de kans groot dat er schimmel ontstaat in de auto. Om de schimmel er weer uit te krijgen, moet de complete bekleding professioneel gereinigd worden of erger nog, compleet vervangen.

 

Kostenbesparing is geen goede reden om door te rijden met ruitschade.

In de meeste gevallen valt de reparatie of het vervangen van de voorruit namelijk binnen de dekking van de verzekering, waardoor u direct weer veilig én droog de weg op kunt.

 

Voorkom doorscheuren en plan direct een afspraak met onze glasservice voor ruitreparatie of vervanging!