Autoverhuur

Wilt u een betrouwbare auto huren in de regio Barneveld, Veenendaal, Ede? Bij autobedrijf Verheul in Barneveld bent u aan het juiste adres!

Snel, persoonlijk en gemakkelijk een personenauto of bedrijfswagen huren!

Wilt u meer weten over onze aantrekkelijke autoverhuur tarieven en de specificaties van onze huurauto’s?

Klik dan op de rode button voor het downloadbare overzicht.

 

Volkswagen Up!

De Volkswagen Up! 1.0 is een stoer karretje. Op de snelweg valt de Up! op door een goede “rechtuit stabiliteit”. Dat wil zeggen dat de auto weinig stuurcorrecties nodig heeft om rechtuit te blijven rijden en dat maakt het afleggen van lange afstanden makkelijker. In de stad is de Up wendbaar en overzichtelijk. Alhoewel de Up! in absolute zin geen snelle auto is, is hij menigeen te vlug af dankzij de enorme wendbaarheid. Ondanks de compacte buitenmaten biedt de Up! aangenaam veel binnenruimte. De bestuurder en bijrijder zitten niet schouder aan schouder, maar hebben de nodige bewegingsvrijheid.

Opties Volkswagen Up!:

– airconditioning
– radio
– 4 zitplaatsen
– handgeschakeld

Tarieven

Dagtarief: 39,50
Weekend (vr-ma): 74,50
Midweek (ma-vr): 189,50
Week (ma-ma): 269,50

Ford Fiësta:

De Ford Fiësta ST-Line heeft de sportieve aankleding van de sportwagens van Ford, maar combineert dat met heel gewone motoren.
De stoelen van de ST-Line zijn stevig en bieden extra zijdelingse steun. Zwart voert de boventoon, afgewisseld met rode accenten.
Op het gebied van luxe schittert de Fiësta met een “infotainment”-systeem. Een 8 inch beeldscherm staat als een pronkstuk op het dashboard en bedient zich van ragfijne beelden. Alle functies reageren vlot op commando’s van de gebruiker.
Het sterkste punt van de Fiësta is altijd het weggedrag geweest. Als geen ander weet Ford rijplezier en comfort te combineren.

Opties Ford Fiësta:
– airconditioning
– audiosysteem
– Apple carplay/android auto
– achteruitrijcamera
– lane assist
– 5 zitplaatsen
– handgeschakeld

Tarieven

Dagtarief: 49,00
Weekend (vr-ma): 99,00
Midweek (ma-vr): 199,00
Week (ma-ma): 299,00

Ford Focus:

“ST-Line” staat bij Ford voor een sportief aangeklede versie van een auto. Zo heeft deze een front met een extra grote luchtinlaat, zwarte accenten en een onderbumper die de breedte van de auto benadrukt. De auto en is voorzien van een sterke en zuinige benzinemotor met een maximum vermogen van 92 kW (125 PK).
De Focus Wagon biedt extra ruimte dankzij een langere overhang achter de achterwielen plus een hogere daklijn, die ook nog eens verder doorloopt. De ruimte voorin is goed, de ruimte achterin de Focus Wagon is bovengemiddeld voor een auto van deze omvang.
Als het gaat om de uitrusting, dan heeft Ford een eenvoudige keuze gemaakt: alle luxe en alle veiligheidsvoorzieningen die momenteel in omloop zijn, zijn beschikbaar op de Focus.

Opties Ford Focus :

– airconditioning
– audiosysteem
– navigatie
– parkeersensoren
– lane assist
– 5 zitplaatsen
– automaat

Tarieven

Dagtarief: 74,50
Weekend (vr-ma): 139,50
Midweek (ma-vr): 349,00
Week (ma-ma): 499,00

Volkswagen Caddy:


Een Volkswagen Caddy geeft extra flexibiliteit op het gebied van mobiliteit. De ruime laadruimte is geschikt voor allerlei doeleinden. Niet alleen voor zakelijke gebruikers is de Caddy handig, ook voor de particuliere huurder biedt dit model veel voordelen. U kunt bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy huren om op vakantie te gaan; een tent en een kampeeruitrusting past er moeiteloos in!

Opties Caddy :

– airconditioning
– radio
– laadruimte
– 2 zitplaatsen
-handgeschakeld

Tarieven

Dagtarief: 49,50
Weekend (vr-ma): 99,00
Midweek (ma-vr): 199,00
Week (ma-ma): 299,00

Ford Transit Custom:

De laadruimte is keurig afgewerkt met houten beplating aan de zijwanden en een stevige kunststof vloer. Ford gaat net even verder dan gebruikelijk door solide sjorogen (voor het fixeren van de lading) en verlichting aan de laadruimte toe te voegen.
De dieselmotor is niet alleen sterk en levendig, maar ook rijk aan koppel. Al bij een laag toerental is veel trekkracht beschikbaar en dat zorgt voor rust op de lange afstand. De goede geluidsisolatie (wind, banden, motor) en het lage toerental maken de Transit uiterst comfortabel op de snelweg.
Veel busjes rijden alleen prettig met belading, maar de Transit stuurt zelfs leeg al beter dan gemiddeld.
Net als bij de personenauto’s van het merk, heeft Ford een unieke balans weten te vinden tussen comfort en communicatie. Dat laatste betekent dat de bestuurder als vanzelf aanvoelt waartoe de auto in staat is, zonder dat het ooit onrustig of vermoeiend wordt.

Opties Transit Custom:

– airconditioning
– radio
– parkeersensoren
– laadruimte
– 3 zitplaatsen
– trekhaak

Tarieven

Dagtarief: 74,50
Weekend (vr-ma): 145,00
Midweek (ma-vr): 369,50
Week (ma-ma): 499,00