Nieuwsbrief Autobedrijf Verheul

Via deze weg houden wij u op de hoogte van alle aktivitieten rondom Autobedrijf Verheul.

****Personele verschuivingen****

Enkele weken geleden heeft onze monteur Hans Wennink de werkzaamheden overgenomen van onze chef werkplaats Wim van de Biezen. Wim is momenteel bezig met een opleiding om zijn droom te verwezelijken buiten de automotive waardoor hij ons op termijn gaat verlaten. Voorlopig is Wim nog bij ons en heeft hij de werkzaamheden van Hans overgenomen, zo heeft Hans de kans om zich goed in te werken als chef werkplaats en kan hij terug vallen op de kennis en expertise van Wim.

****Airconditioning, ook in de herfst en winter****

Airconditioning is niet alleen handig in de zomer, maar ook in de koudere periode van het jaar. Ramen beslaan en het zicht kan hierdoor sterk verminderen. Een goed werkende airco voorkomt dit. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op dit stormachtige jaargetijde, is het belangrijk dat de airconditioning goed werk. Twijfelt u over de staat van uw airconditioning? Maak een afspraak en we helpen u graag.
Ook voor de nieuwe auto’s (ook hybride) met minder milieu belastende koudemiddel, hebben onlangs geinvesteerd in een nieuw aircoservice apparaat zodat we voor elke auto een airco-service beurt kunnen uitvoeren.

****PRESS THE PEDAL TO THE METAL!****

Altijd al zelf willen rijden in een FERRARI of AUDI R8?
Dat kan bij Autobedrijf Verheul!
Iedereen die vóór 5 oktober 12.00 uur 2019 een personenauto of bedrijfswagen koopt bij Autobedrijf Verheul, mag op 5 oktober zelf komen rijden in een Ferrari California of Audi R8.
De Ferrari California is één van de klassiekers van het iconische automerk. Zijn naam dankt hij aan de 4,3 liter V8 motor die maar liefst 460 Pk produceert. Tijdens jou rit over de openbare weg voel je de kracht van de auto waar je inzit en die 460 Italiaanse paarden die niet kunnen wachten tot ze de benen mogen strekken.
De Audi R8 is een hedendaagse vertoning van Picasso met een rauw randje. Een meesterwerk dat men van kleins af aan al boven het bed had hangen en waar men ’s nachts over droomde. De Fantastische Audi R8 heeft een 4,2 liter V8 motor. Geniet daarom van uw eigen orkest in de achterbak van deze Supercar Uiteraard zorgen wij ook voor een hapje en een drankje en voor de kinderen een springkussen.
Nog niet toe aan een nieuwe auto? Geen probleem, ook dan maak je kans om met zo’n Supercar te rijden. Uit alle volgers van onze Facebook Pagina zullen wij twee mensen uitloten die deze prachtige ervaring mogen beleven. Liken en delen wordt gewaardeerd, en tag iemand die wel in zo’n prachtige Sportwagen zou willen rijden!

Willem Verheul / Judith Verheul / Hans Wennink / Wim van de Biezen / André Floor / Floris den Dunnen / Hans Gerritsen

Autobedrijf Verheul
Dorpsstraat 227
6732 AD Harskamp
0318 – 45 38 00
www.verheulautos.nl

Afdeling verkoop (ook buiten openingstijden) bereikbaar via Whatsapp 06-8686 3020 of verkoop@verheulautos.nl
Afdeling werkplaats bereikbaar via Whatsapp 06-8688 2923 of werkplaats@verheulautos.nl